Μαλλιά έτοιμα για καλοκαίρι!


Λίγο πριν μπει ο Ιούνιος και πριν κάνει την έναρξη του το καλοκαίρι ( αν και έχω κάνει ήδη το πρώτο μπάνιο και η μύτη μου έχει κοκκινίσει απ' τον ήλιο ) σκέφτηκα να σας γράψω την προετοιμασία που κάνω για το καλοκαίρι. Δεν γίνεται να είμαι μόνο εγώ. Όλες θέλουμε τα μαλλιά μας να είναι τέλεια για το καλοκαίρι, για τις διακοπές μας, τα βράδια μας που θα πίνουμε τα cocktails μας αλλά και για τις φωτογραφίες μας στα νησιά!

Η προετοιμασία μου λοιπόν είναι η εξής:

1. Πήγαινε και κάνε ένα κούρεμα στα μαλλιά σου να καθαρίσουν!

( Ξέρω πως θέλεις να έχεις μακριά μαλλιά αλλά πήγαινε να σου καθαρίσουν έστω λίγο τις άκρες. Φροντίζουμε για να έχουμε! )

2. Αποφύγετε τη χρήση χημικών προϊόντων!

( Αν θέλετε πραγματικά να βάψετε ή να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας το καλοκαίρι, προσπαθήστε να το κάνετε ένα ή δύο μήνες πριν ο ήλιος αρχίσει να καίει πραγματικά. )

3. Αγόρασε ένα λαδάκι για τα μαλλιά σου. Τουλάχιστον βάζε λίγο στις άκρες πριν τα κάψεις με πιστελάκι, σίδερο κλπ.

( Στο είπα και την προηγούμενη φορά και θα στο ξαναπώ και την επόμενη μέχρι να σου κάνω πλύση εγκεφάλου. Το καλό σου θέλω!! )

4. Το καθημερινό λούσιμο προκαλεί περισσότερο κακό παρά καλό!

( Δεν θέλω να ακούσω ίουυυ! Λούζε τα μαλλιά σου μέρα παρα μέρα. )

5.Τα μαλλιά στεγνώνουν και μόνα τους! Hello Summer!!

( Χρησιμοποιήστε με μέτρο το πιστολάκι ή λουστείτε μισή ώρα πριν την προκαθορισμένη, ώστε τα μαλλιά σας να προλάβουν να στεγνώνουν με τον αέρα! )

6. Μήν καις τα μαλλιά σου κάθε μέρα!

( Κάνε μια φορά ένα κοτσάκι για να πας στην δουλειά, πιασε τα μαλλιά σου κοτσίδα μάθε να κάνεις δυο γαλλικές κοτσίδες. Εκτός απ' το οτι είναι κατι διαφορετικό, θα καταφέρεις να καίς τα μαλλιά σου λιγότερες φορές την εβδομάδα! Μια κοτσίδα την ημέρα την ψαλλίδα κάνει πέρα! Οχι? )

Σας κούρασα; Δεν σας είπαν καν να κάνετε κάποια μάσκα ή να βάλετε κρέμες κλπ!

Καλό Καλοκαίριιιι!!!


#AthensHouse #haircut #BleeckerLove #Hair #Holidays #Summer

11 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Ready, Set, Wash.

Healthy Hair Don't Care!