Φυσικές Αποχρώσεις vs Παστέλ Χρώματα ΜαλλιώνH σημερινή "Μάχη των Look" μας φέρνει μπροστά-μπροστά στη σκηνή...

Βάζουμε δύο αντίθετα χτενίσματα φεστιβάλ, το ένα ενάντια στο άλλο.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα μαλλιών Coachella; Φυσικοί γήινοι τόνοι ή ονειρεμένη παστέλ τελειότητα;

Γήινοι φυσικοί τόνοι

Το χρώμα: Αν έχεις γεννηθεί με υπέροχα, φυσικά σκούρα μαλλιά, γιατί να τα αλλάξεις;

Όσες έχουν βαθιές αποχρώσεις του καστανού μπορεί να δυσκολευτούν να ανοίξουν τα μαλλιά τους χωρίς ντεκαπάζ. Το να μείνουν, λοιπόν, στο φυσικό τους χρώμα είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή.

Στόχος σου: να κρατήσεις τα μαλλιά σου υγιή.

Πώς να τα χτενίσεις: Αν αποφάσισες να τα κρατήσεις στο φυσικό σου για την περίοδο των φεστιβάλ, δείξε τη δημιουργικότητά σου μέσα από ασυνήθιστα χτενίσματα.

Αυτοί οι διπλοί κότσοι ( γνωστοί και ως διαστημικά κοτσάκια), για παράδειγμα, είναι θηλυκοί, διασκεδαστικοί και θέλουν μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να τους φτιάξεις.

Η γνώμη των ειδικών: Το να κρατήσεις τα μαλλιά σου φυσικά σημαίνει πως μπορείς να απογειώσεις άλλα στοιχεία στην εμφάνισή σου, όπως το χτένισμα, τα κοσμήματα και το μακιγιάζ.

Γιατί να μη δοκιμάσεις μερικά αξεσουάρ μαλλιών ή/και προσώπου για να μπεις στο πνεύμα του φεστιβάλ; Ποτέ δεν είναι αρκετό το γκλίτερ στο Coachella...

Ονειρική παστέλ τελειότητα

Το χρώμα: Το παστέλ χρώμα στα μαλλιά είναι μία δημοφιλής επιλογή στα φεστιβάλ μουσικής.

Είναι σχεδόν κομμάτι του dress code στο Coachella. Φέτος, ξεχώρισε από το πλήθος, επιλέγοντας μία πιο σκοτεινή απόχρωση της γκρι-λεβάντας ή ακόμα και ασημί, για να δείξεις πως εσύ οδηγείς τις τάσεις.

Πώς να το χτενίσεις: Αν και τα έντονα βαμμένα μαλλιά μιλάνε από μόνα τους, για να αναδείξεις τους διαφορετικούς τόνους, μπορείς να επιλέξεις τους κυματισμούς παραλίας.

Απογείωσε το παιχνίδι σου, χρησιμοποιώντας ένα ξηρό σαμπουάν , όπως το Morning After Dust της Tecni.ART, το οποίο όχι μόνο θα σου δώσει ματ αποτέλεσμα, αλλά θα κρατήσει τα μαλλιά σου καθαρά, με υπέροχη άρωμα.

Η γνώμη των ειδικών: Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει πως τα παστέλ μαλλιά είναι τέλεια για το Coachella. Επιπλέον, υπάρχουν όλο και περισσότερες επιλογές στην αγορά για έντονα και τολμηρά χρώματα μαλλιών, που ξεπλένονται αμέσως, ώστε να μπορείς